CosmeticaL’Erbolario


L’Erbolario heeft verzorgingsproducten voor gezicht, haar en body op natuurlijke basis, voor man, vrouw, baby en kind. Een uitgebreid assortiment van heerlijke bloemen- tot exotische kruidengeuren. Het beste uit de zonnige Italiaanse natuur gevat in de bijzondere producten van L’Erbolario, gepresenteerd in oogstrelende verpakkingen.

Geschiedenis
 

De naam L'Erbolario verwijst naar de oude (Italiaanse) term "erborare". Dit betekent het verzamelen van kruiden in de velden om de heilzame eigenschappen te bestuderen. Franco Bergamaschi is samen met zijn vrouw Daniela Villa de oprichter van L'Erbolario. Zij is  schoonheidsspecialiste en biologe. De basis voor onderzoek zijn o.a.oude  (familie)recepten, die worden getest en verbeterd door distillatie en verschillende soorten experimenten.
In 1978 besloten zij tot de oprichting van “La Premiata Erboristeria Artigiana L'Erbolario”, met als doel de productie van natuurlijke, plantaardige, effectieve cosmetica. Na intensivering van de onderzoekstrajecten werden o.a. successen geboekt door de bijdrage van de specialist op het gebied van Italiaanse fyto-cosmetica, Professor Gianni Proserpio.
\

UITGELICHT:


Ontwerpster:
Nathalie Vleeschouwer

Lees meer >>

OPENINGSTIJDEN


Maandag:                        13:00 tot 17:30 uur
Dinsdag t/m zaterdag:  10:00 tot 17:30 uur


Amigos Mode
Schagchelstraat 2 / 2011 HX Haarlem
Tel: +31(0)23 5317558
info@amigosmode.nl
Amigos
Collectie
Uitgelicht
Cosmetica
Contact / route
Blijf op de hoogte
Home U vindt ons ook op:
Copyright 2013 - Disclaimer